За нас

Изабела Сакутова

 

Салон за бельо Bra Clinic е компания, която осигурява голям избор на бельо и бански с чашки от А до К. Всяка жена трябва да се чувства и изглежда добре, без значение какъв е размерът на бюста ѝ!

Създателката на Bra Clinic е Изабела Сакутова, професионална бра фитинг консултантка с 9-годишен опит в бизнеса на бельо в Полша, където тя донася бра фитинг (bra fitting) концепцията от Англия след собствените си обезсърчаващи опити да открие красиви сутиени, които да ѝ стават. Изабела била възмутена от липсата на избор за нейния размер и ѝ омръзнало да ѝ предлагат огромни бабешки сутиени, наподобяващи парашути, с аргумент, че не може да очаква да намери прекрасни сутиени с нейния размер. Убедена, че жените с големи гърди като нея заслужават по-добри възможности в пазаруването на бельо, Изабела представя на полския пазар с огромен успех британския производител на бельо Panache и неговите световноизвестни марки с фокус върху перфектно пасваща чашка чак до размер К.

В началото на март 2013 Изабела открива ексклузивния салон за бельо Bra Clinic в Сердика Център, София, с основната идея да диагностицира и излекува всяка българска жена от симптомите на неподходящия сутиен и да ѝ даде рецепта за идеалния сутиен, който да я накара да се чувства блестящо. От сега нататък, българските жени могат да се питат „кой сутиен ми харесва“, вместо „кой е за моя размер“.